Instagram.!

Har seriöst panik just nu, mitt instagram funkar inte och det verkar inte funka för mina vänner heller.
Men det är inte det jag vill säga, jag ska dra till stan med mammsen snart och äntligen få köpa mitt underbara och nya stativ jag väntat på. Ska bli himla kul att kunna fota mer outfits bilder och annat i framtiden, får se om jag kan tvinga i henne en fjärrstyrnings-kontroll också. Men nu ska jag snart dra, så vi ses Puss!.♥

svar på komentar.!

 
hej lovisa! :) gör du dina designer/headers själv? ♥ kram
 
Svar: ja jag gör mina designer och header's helt själv. Kram,kram! ♥

SVAREN TILL FRÅGESTUNDEN!!

http://pics.nattstad.se/2/500000/470000/468744/pics/2011106194149999468744_sbig.jpg
Gjorde en ny video eftersom att jag märkte att jag glömde lite saker på den gamla och ljuset blev dåligt.
Går fortfarande inte att ladda över videon, vet inte varför men funkade inte sisst jag skulle ladda över en video heller.
Klicka på bilden för att komma till videoklippet på youtube.com

självporträtt.♥

Självporträtten från tidigare idag, riktigt bra ljus där jag fota så det var lätt att redigera dom.
Blev ändå inte nöjd med mitt anskite, kom på mej själv att munnen ser helt jävla Cp ut.. (men jag bjuder)

Pitchure's

Får fan panik & ångest när jag ser hur ful jag kan vara ibland, hahaha! (men oseriös bild)
Jätte seg dag och har fortfarande inget att blogga om, tänkte sminka mej och fixa håret nu så att det iallafall blir lite forotn fram mot kvällen. Har bett mamma köpa hem mitt stativ som jag har väntat på länge nu när mitt gamla inte funkar. Mer än så har jag inte att säga, ni får ha det bra så hörs vi senare, då det förmodligen blir lite bilder också!

Mat.♥

Bilden är så söt,  och det har hänt oss alla, tror jag..
Har igentligen ingen lust att blogga alls just nu, men jag slänger in ett inlägg lite snabbt.
Lagar mat till mej själv just nu, det blir kyckling och pasta och jag känner mej duktig som lagar mat för en gångs skull. Har tänkt att svara på frågorna från frågestunden senare ikväll eftersom att jag åker till Leksand snart.
Kommer bli lite sämre med uppdatering på onsdag till torsdag. Det var allt för mej Puss.♥

det kunde ha varit värre...

Det finns väldigt mycket som känns piss innan man äntligen somnat in, och så känns det idag.
Men jag försöker ha humöret uppe och ni måste väl hålla med mej om att det bästa som finns innan man ska sova är en nybäddad säng. När allt är rent och nytt, bara lukten av ren tvätt gör en trött.
Nu ska jag titta lite på tv innan jag också somnar puss.<3

STRAWBERRY CAKE.♥

Har verkligen inte gjort en enda vettig sak idag, har bara slappat i det fina vädret och som ni vet så har det blivit att springa två gånger. Väldigt skönt med frisk luft och att få snacka lite med goda vänner om allt och inget.
Farbror är här och kollar på fotbolls EM tillsammans med familjen. Själv bryr jag mej inte ett dugg.
Har inget att skriva ner, så ni får nöja er med dom mysiga tårtbilderna från Melkers namngivning jag aldrig la upp.

T.R.Ä.N.A.♥

Strax kommer Sannie hit, vi ska dra till spåret eller nån annan stans haha!
Och ja, vi kommer kötta och springa som fan. Blir antagligen att springa två gånger för mej idag eftersom att jag bestämde med min granne igår att vi skulle röra på oss ikväll. Men det är ju bra, då får jag lite extra motion när man ändå inte har något annat för sej. Vad tycker ni om dagens outfit med den nya tröjan på plats? Puss.♥

Pink nails.!

Här kommer bilderna på naglarna som är målade med det nyinköpta nagelacket som jag köpte på h&m för 39:-
Färgen är riktigt snygg enligt mej, även om jag egentligen föredrar alla dependnagelack som är en favorit.
Hur tyckte ni att dom blev?

Godnatt.♥

Har inte bloggat under dagen så det kanske är dags att göra ett litet inlägg nu strax innan jag lägger mej under täcket oxh sussar. Hahaha hatar ordet sussa, det är så jävla fult, men säger det bara för att de låter så cp.
Kvällen har varit mysig, varit ute och tränat i det kalla vädret och sen blev det en varm dusch, jag satt även på mej den nya rosa och stickade tröjan jag köpte på stan tidigare idag. Men nu ska jag inte babbla allt för mycket, mina vänner i skype tycker bara att det låter hemskt när jag skriver på tangentbordet hahah.. men puss och godnatt.!
 

New in (haul)

Gick inte att ladda upp videoklippet on tha blogg så ni får klicka på bilden över, då kommer ni till youtubelänken så ni kan titta där. Dagen har iallafall varit sjukt mysig och rolig tsm med Sannie och Sissela. Nu blir det som sagt var att ta på sig sina springskor och ett par snygga träningskläder och bara kötta.!
Ha det bäst, pussar och kramar♥

Tisdagsmys.!

Foto: Sannie & hennes kamera
Kvällen tillsammans med Sannie och hennes lillasyster har varit jätte mysig. Vi har kollat på film, badat och bara myst med massa godis. Imorgon blir det springa och senare under dagen blir det stan.
Ginatricot har tydligen rea på halva reapriset som man bara måste på! Men vi hörs senare Puss♥

Dag 05 - Spanien

Blev så mycket så jag knappt kom på dagarnas ordning.. Men dag 5 iallafall. 
Var lite sämre väder under dagen, blåste lite mera så vi beslutade oss att ta bilen vi hade hyrt för veckan och bege oss till en liten stad några mil bort från hotelets område. Staden Girona utanför Barcelona.
Det var tok tomt på gaterna och allt, vi kom in i en gränd och tror nog att pappa körde lite fel.

Dag 04 - Spanien

Dag 4 blev det Sverigematch! Sverige vann mot Frankrike..
Träffade också mina kära vänner den kvällen, Amanda och Ebba. Disco senare på natten^^

Inspiration.♥


Blog on top!

Ni fårförlåta mej för den dåliga uppdateringen idag. Haft så mycket annat för mej än att logga in på bloggen och skriva. Sitter just nu med Sannie bredvid mej ikväll igen (som igår). Hon ska snarka över.
Annars har det väl inte hänt något speciellt. Lagt upp en till video on tha youtube som ni får kolla på, om jag inte lägger upp den senare. Men nu ska vi strax sussa. Ha det bäst! Puss♥
 

Fest.!

sitter just nu med Sannie bredvid mej i hennes mysiga, röda soffa. Kvällen igår var helt jävla awesome!
Har inte haft så roligt på ett tag måste jag säga. Vi körde moppe i Bälinge, dansade hela natten, spela hög msuik och dunka. Vid 12 tiden körde vi moppen hem till mej för att jag fick panik och var tvungen att ta en ipren.
Men vi var strax tillbaka och festen höll i. Idag blir det att ta det lungt i det tråkiga vädret. Puss! ♥

Inspiration.♥


pannkaksfest.!

 
Känns skönt att haul videon och frågestunden är uppe på bloggen nu iallafall, och jag hoppas att ni är nöjda.
Ska aldeles snart bege mej hem till Sannie på lite pannkaksfest tillsammans med hennes familj och vänner.
Har inte käkat något alls idag eftersom att päronen åt fisk.! Men ni får iallafall ha det så bra, jag tar ju naturligtvis med mej kameran hem till henne också så det kommer nog upp bilder på bloggen lite senare ikväll, eller imorgon. Nu ska jag ta en snabbdusch vi hörs! Puss♥

Frågestund.!

Kör på en frågestund för första gången efter omstarten, svarar senare om en vecka i en videoblogg. Kom ihåg att du kan fråga mej vad som helst, ingen fråga är sämre än nån annan.. Kram!

New in (haul)


Dag 03 del.2 - Spanien

Blev ju rätt mycket bilder från barchelona, så jag passade på att dela upp dom.
Efter Nou Camp som ni vet så gick vi runt i staden, pappa letade efter nån pubb men dit kom vi allra sist.
Vi fick vänta över en timme på att den skulle öppna när vi redan hade tagit oss dit med taxi. Vi väntade på en annan restaurang, pub en bit bort. Där jag beställde in en tallrik pomesfrites.

Dag 03 del.1 - Spanien

Tredje dagen var det lite blåsigare väder så vi gav oss in till barchelona med tåg.
När vi kommit dit begav vi oss till barcas hemma arena Nou Camp. Riktigt coolt att uppleva och rekomenderar stort att kika in där när man är i barchelona, även om man inte gillar laget så speciellt mycket (som jag).
Efter Nou Camp gick vi runt en massa i barchelona, vi stannade på två ställen medans familjen tog en svalkande öl, jag en cola ;)
 

svar på komentar.!

 
Gud jag älskar verkligen Hollister!! :) Är det ditt favorit märke? :)
 
Svar: ja dom har så härliga kläder! jag tror nog det, om inte converse ändå kommer före. kram!

♥ Hollister ♥

http://cdn.publishdev.se/cdn/8-1/3140863/images/2012/hollister-collage_196095245.jpgSitter och tittar lite på Hollister kläder på nätet. Sjukt snygga kläder och jag bara måste ha en vit hoodie.
Är helt ensam hemma just nu, päronen är i systers sommarstuga och brorhan är ute o luffar i think.
Amanda kommer nog förmodligen vid halv sex tiden också, det var ju nästan två veckor sedan man såg henne så det ser jag fam emot och kommer bli besviken om hon inte kommer. Har också fixat en ny design nu i det tråkiga vädret. Känner mej nöjd måste jag erkänna. Nu blir det väl film eller något annat sånt. Vi hörs senare puss!
 

Dag 02 - Spanien

Dag två gav vi oss ut på äventyr, en upplevelse medans jag mådde piss i bilen utav alla krokiga vägar som Spanien hade att bjuda på uppe i bergen. Väldigt många badstränder på vägen och massa fin utsikt. Efter den långa dagen och åkturen med bilen var vi framme i en lite stad. Har tyvärr inga bilder där i från eftersom att det var Söndag och det nästan bara va vi som var ute och gick på gatorna.♥
 

Dag 01 - Spanien

Dag ett blev det inte så mycket att fota. Vi var mest hemma och badade med massa sol på stranden en bit från vårat hotell. Blir bara några skojjiga bilder från oss idag på lunchen, pix på mig och från ballkongen.

Inspiration.♥


New In.♥


svartvit magtröja, gina 99:- / Mörkblå byser, cubus 199:- / compactpuder, H&m 50:- / solpuder H&m, 60:-  /svarta bysor, cubus 199:- / vi t-shirt, lindex 79,90 :-

För första gången på denna blogg så blir den en "new in" glömmer att fota allt jag köper men just idag så blev det bara så ändå. Hoppas att ni iallafall tycker att det är okej även om jag aldrig lägger upp bilder i kategorin. Puss :*

Songs for life.!


Sommarlov!

http://www.simplyzesty.com/wp-content/uploads/2012/04/facebook-like.jpg


Har ju som ni ser inte bloggat något alls idag utom svaret till komentaren jag fick förut.
Har haft en två jätte roliga och mysiga dagar tillsammans med Sannie med mycket skratt och bus.
Eftersom att vi inte haft något speciellt för oss, och man vill ju såklart njta av den härliga sommarsolen så har vi varit ute och filmat in en video till. Det blev en "songs for life" som jag lägger upp på bloggen senare ikväll. Nu ska jag packa inför Spanien imorgon! Det är då vi åker så TAGGATAGGATAGGA!!!
Pussar och kramar, vi hörs senare.♥

svar på komentar!.

MERCEDEEEESSSSSSSS om Fmk!:
Älskar ditt hår !
Läste att du hade brunt från tidigare?
Vilket märke på hårfärgen?? va tkr du?
Shiet, vill verkligen veta det av en privat person, eftersom när jag färgade det så blev det typ gult/orange... alltså guutte' såg ut som en val

Svar: tack så jätte mycket måste jag säga!jag använde inget speciellt märke på min hårfärg, när jag färgade det blont som jag har nu så köpte ett helt vanligt blekmedel eller vad man kallar det inne på Kicks. Färgen kostade runt 110:- men vet inte riktigt vilket märke tyvärr. om håret blir gult kan man använda ett shampoo som kallas "silvershampoo" och använda under en period. Det gjorde även jag, och gick runt som en gul påskkyckling till skolan. Kramar!

Inspiration.♥


Sweet Cupcakes<3

Har tillbringat dagen tillsammans med Sannie och min kära syster och hennes son.
Vädret har varit kanon, en riktigt bra dag för att fota. Var också ett tag till affären för att handla in saker till mitt och Sannies cupcakes bak. Super goda cupcakes som vi såklart skulle ta en massa bilder på!
Här har ni iallafall bilderna puss&kram på er!♥

Sminkvideo med Sannie!


Fmk!

Alla bilderna är tagna av mäster fotografen Abbe..!
Kvällen igår blev ändå inte riktigt så kul som jag trodde att den skulle bli.
Vill ändå tacka alla som var med, Amanda, Sannie, Paulina, Malin, Vickan, Nathalie, Johanna, Alex, Simon, Abbe, oscar och en massa andra. Missade Norlie KKV (favorit bandet) men han ju med massa annat skojj.
Men det var nog allt om igår. Nu ska jag käka lite mat och sen får vi se om jag drar till Sannie eller nåt. Syrran kommer också. Puss :*

Kvällen.!

http://2.bp.blogspot.com/-1EpzyJWoeSw/T7g7bxruVgI/AAAAAAAAERE/WrAJNRa4xqI/s640/annons+fett+med+ka%CC%88rlek2.jpg


Väntar på att Amanda ska plinga på min dörr så att vi kan sätta igång med sminkningen och allt inför skolavslutningen om drygt två timmar. Kommer inte hinna blogga något mera ikväll eftersom att jag direkt efter avslutningen ska till FMK (Fett med kärlek).
Kommer iallafall bli en awesome kväll.
Någon annan som ska på FMK? Puss:*

Inspiration.♥


Godnatt till er alla.♥

Bild på mej, från idag.

Blir att ladda baterierna tills imorgon. Tandläkaren och stan med Amanda och mamma och skolavslutning senare på kvällen. Efter avslutningen drar jag in med fina vänner till FmK. Kommer ju bli lite awesome att få se sina två favoritband spela. Säger bara TAGGA morgondagen för då kommer det hända grejer.
Nu ska jag chekka lite svt.play innan jag somnar, funkar ju alltid bäst när man inte kan sova riktigt.
Men ni får sova så gott så hörs vi imorgon puss på er! ♥

Länkbyte :)

Länkbyte med Safia i min klass, en super söt tjej som alltid är glad och posetiv.

Kika in på hennes blogg genom att klicka på bilden kramar från mej.♥


svar på komentar.!


bara jag om Helgen.!:
har lite frågor till dig hihii.
vad är din naturliga hårfärg?
går du i någon sport/hobby ja duvet?
kan du visa ditt rum? :)
skulle du kunna visa ett foto på din klass elr nåt?
svar: jag går på dans och gitarr just nu, har gått på fotboll och basket men slutade.
ja jag kan göra en film på mitt rum när jag städat det ;)
Ja det kan jag göra, men det gör jag isåfall av skolfotot i 8:an :)
Hårfärgen, ungefär såhär ser min riktiga hårfärg ut.. ------------>



Inspiration.♥


me is happy.♥

BLOGG STATESTIKEN RULLAR PÅ FÖR FULLT OCH KOMENTARER MED FÖR DEN DELEN!
DET ÄR BRA, NI FÅR MEJ ATT BLI POSETIV FORTSÄTT SÅ!
Länka gärna eran blogg så att jag kan kika in på den, du kan också fråga om ett länkbyte om du är intresserad. Komentera inlägget eller komentera något annat inlägg :D

Helgen..♥


Namngivning Melker.!


Helgen.!

Haft en mysig helg. Blev inget mer inlägg igår kväll eftersom att jag sov över hos min kära vän Sannie. Idag har jag tyvärr inte heller uppdaterat pga att jag varit på namngivning till min systers lilla son Melker. Uppdaterar bilder när jag kommer hem senare, har tagit en massa kort! Men är iallafall på väg hem nu så vi hörs om nån timme eller två puss!:*


Inspiration.♥


beslutsångest!


Har jätte svårt att bestämma mej om jag ska ha klänning eller en magtröja,kavaj och shorts on the skolavslutning som är på tisdag kväll. Känns som att bara fler och fler kommer ha shorts i år så funderar på om man ska ha klänning bara för att inte komma dit som alla andra eller om man ska ta det och bara strunta om man ser likadan ut som nån. Ska försöka kika lite på stan innan, har även fått låna en klänning av min käraste syster. Beslutsångest var det här!

Videoblogg.! (hur jag gör i ordning mitt hår)



Kändes som att det behövdes en videoblogg just idag av nån anledning. Tyvärr så är ljudet väldigt dåligt för att videon är inspelad med min iphone4. Men jag får hoppas att ni inte stör er på det och kollar ändå. Nu ska jag inte störa mer, njut av videon istället Kramar.♥

Svar på komentar.!

KommentarTid
Mimmi om Summer feelings.♥:
Och, vad fotograferar du med för kamera? :)
Hoppas du får en härlig sommar och fotar mycket fina bilder!
IP: 217.208.241.57
09 Juni, 12:57

Har svarat henne på bloggen men tänkte att ni läsare kanske också vill veta vad jag fotar med för kamera och vart jag redigerar mina bilder. Jag har två systemkameror, en egen och en som jag delar med mina föreldrar.
Jag fotar i stort sätt alltid med min egna kamera canon eos 1100D. Mamma och pappas kamera är Nikon D3000. Jag redigerar mina bilder i både photoshop och på picmonkey.com. Hoppas ni nöjer er med svaret annars får ni ställa mera frågor om min kamera, jag svarar på allt! Pussar och kramar.♥

godermorgon gott folk!

Hahaha töntig rubrik!. Vaknat för drygt en timme sen och har passat på att duscha och lite smått. Idag antar jag att det för mestandels blir att vara hemma, ska höra med Sannie lite senare om hon har lust att hitta på något. Sitter just nu med mjukisbyxor och ett vitt linne hemma i teve soffan och slappar med datorn i knät. Vädret verkar bli lite sudär idag så får se om det tillåter att man kan ta en liten runda ut och fota. Ha det så himla bra nu så hörs vi senare. Nu blir det käk!
Pussar och kramar på er.♥

Summer feelings.♥

http://data.whicdn.com/images/29720431/tumblr_m4t3oblpyz1qkf588o1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/29723218/tumblr_m4sellXWMF1r9nlqko1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/29694240/226517056228260400_SZfQ9va1_f_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/29693482/226517056228357652_iR90rkX7_f_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/29693402/226517056228292445_zGqTVTkz_f_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/29380952/tumblr_lxxjwhFlwU1rnx3tyo1_500_large.jpg

är dags att hoppa i säng!

http://oneyearinheaven.blogg.se/images/2011/godnatt_78169753_139240693_152282857.jpg
Har träffat Fredde, Sannie, Jennelie och hennes kille ikväll. Ännu ett bevis på att jag kan klara mej en helg utan min käraste Amanda. Imorgon får vi se vad jag hittar på men hoppas på att vädret håller och blir lika fint som idag så att man kan fota och kanske sola lite. Nu ska jag käka lite och sen hoppa i säng!
Är både trött och hungrig så humöret är inte på topp hihi... Men vi hörs imorgon Pussar&kramar!! ♥

ny design tryck f5.♥

Nu lovar jag att ha denna design ett tag fram över. Har fipplat en massa med olika designer på sista tiden men nu är jag nöjd! Om du inte fått fram designen tryck: F5 så kommer den snart att uppdateras till den nya designen! Hur tycker ni att den blev? Puss♥

JORDGUBBAR VAR DET,JA!

Man får ju verkligen sommar känsla när mamma kommer hem med massa jordgubbar hon fått av personalen på sitt jobb. Vädret är ju kanon idag så har passat på att klippa ett par gamla och fula jeans till super snygga shorts jag kan använda i sommar. Snart blir det grillning med familjen! Finns inget mer att säga än att dagen varit underbar och vi får hoppas på att vädret håller i sig nu!
Kramar och Kyssar!♥

Inspiration.♥

http://data.whicdn.com/images/27202895/tumblr_m2eigwMWkT1qfsa1ro1_1280_large.gif

My dip dye!

Har fixat dip dye ikväll. Är sjukt nöjd och tycker att det lev as bra!
Det är färg som går bort när man duschar men det är värt att prova jag älskar det!
Vad tycker ni om dip dye? blev det en hiss eller diss?

Bästa reklamen!

how to animate a gif


KOMENTERA DIN ÅSIKT!

Undrar vad ni bloggläsare skulle vilja att jag körde en frågestund. Var ju drygt ett år sen jag gjorde en på min gamla blogg och det har ju hänt en hel del på ett år. Känner själv att det är dags för en.
Ni frågar jag svarar!
Vad tycker ni?
ska jag köra på en frågestund eller inte?..


hahahaha gubben! <3

Lite sång från skolavslutningen där jag driver lite opra. hehehe!
Men lyssna inte på mej, lyssna på orgeln istället och kolla när jag pekar tummen upp mot gubben.
Hahaahha han har en så störtskön min när han vänder huvudet bak och stirrar mot mitt håll.!

Godnatt.♥

Ska upp tidigt till skolan imorgon eftersom att vi börjar 08.00 så det blir att strax gå och lägga sej och sova tidigt ikväll så att man årkar upp. Dagen har varit helt okej men seg som fasen. Men har inte så mycket mera att säga än godnatt på er och sov gott! Jag ska iallafall försöka men vi får se hur det går ;)


Middag med syster.!


Nationaldag.!

Min fina syster på bild!..♥
Syster och hennes familj kommer hem till oss idag eftersom att det är Sveriges nationaldag!
Blir att käka lite middag och bara mysa med familjen ikväll. Tänkte fota lite bilder och lägga upp senare också så ni får se vad vi hållit hus med. Men dom bilderna kommer förmodligen upp imorgon eller i natt. Nu ska jag gå och göra mej fin inför kvällen så hörs vi senare Puss! ♥

Today.!


Skolavslutnings skor!



Så här ser mina skor inför skolavslutningen ut... Skopunkten 199:-

dagens avslut.!

image description
Har bara Amanda och hennes rara familj att tacka för att dom är så söta och släpper in mej i deras hus och låter mej sussa här när de är lite tight hemma. Ni vet väl igentligen vad som hänt under min dag så jag har inte så mycket att berätta. Nu ska jag försöka vara lite social med min fina vän så hörs vi imorgon puss! :*<3

Videoblogg.!


Mobilblogg!

Sitter och väntar på att få komma in på engelska lektionen som ska börja om ett tag nu efter lunch. Sitter med några random tjejer och amanda vid ett nolifer bord i medieteket. Men jag bloggar senare ikväll innan jag beger mej till gitarruppvisningen. Puss:*


Monday - Outfit.!


bigbrother 2012

http://lillaleex.blogg.se/images/2011/bigbrother2011_huvudlogotyp_high_136434879-copy_137342097_142743930.jpg

http://www.elva.tv/files/2012/05/bb2012.jpg

Jag gissar på att det är en hel del läsare som kollar på bigbrother precis som jag.
Själv tycker jag att Amandus ska vinna och är en värdig vinnare pågrund av att han alltid säger vad han tycker och är lik mej på det sättet. Finalen är ju ikväll.

Vem tycker ni ska vinna?

Hemma & mys outfit.


Söndag.!

Blev två bilder på mej och finaste och ett hjärta såklart!.. Tråkig och seg dag hemma, finns inget att göra så har kollat på bigbrother från förra året och duschat. Kommer inte hinna med så mycket mer än att bara ta det lungt utan stress. Ni får ha det så bra nu eftersom att jag inte har nåt att uppdatera om puss! :*<3

Looks i love.♥


Lovisa Clavebring♥

År 1998 är det året jag kom till den stora världen och mitt namn som ni säkert redan vet blev Lovisa. Jag är 14 år och jag är en väldigt sprallig och glad tjej med mycket ös i.  Mina intressen i livet är foto, vänner, musik och dans.
Hoppas ni tar del av det jag skriver och att ni stannar kvar här på bloggen! Puss&Kram♥

Snygga iphoneskal! ♥

http://data.whicdn.com/images/29777750/tumblr_m4uumzfIPd1qjonz8o1_400_large.png

 

Har haft det rätt så mysigt för mej själv hemma. Mamma och pappa är i stugen men jag valde att stanna hemma med brorshan som ni nog redan vet. Sitter och snackar i skype med goda vänner mednas jag läser på bloggar och kollar inne på weheartit. Snart blir det lite tv med gamla bigbrother avsnitt från förra året. Puss :*♥


Insperation.♥


tredje gången gillt !


Har ju tänkt att skaffa ny blogg men jag bestämde mej istället för att radera alla gamla inlägg och kategorier och bara börja om. Nu ska jag försöka göra bloggen till min egna personliga blogg om det jag vill blogga om på riktigt och strunta om alla tråkiga inlägg om skolan. Puss! :*