NY BLOGG! - för ett tag iallafall.

http://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebringhttp://www.nattstad.se/lovisaclavebring

Snabbt inlägg. Sunkig & Dusch!

Skaffade nyss ett konto på nattstad.se
Funderar på om jag ska behålla bloggen här eller om det blir så att jag flyttar den.
Nu efter "nystarten" så har jag förlorat över 50 bloggläsare och et känns trist, men et är inte så konstigt.
Sitter och lyssnar på musik i mjukisbyxor och en t-shirt så känner mig sjukt sunkig.
Blir nog att ta en snabb dusch och sen funderar jag på att gör en till videoblogg "oktoberfavoriter"
Aja ha det bra nu så ses vi senare ikväll, puuussaaar!

Rensning!

Rensat ut alla gamla kläder som jag inte använder ur min garderob. Känner att det var sjukt mycket kläder som behövdes slängas! Fick ihop en hel stor kasse med kläder som ska slängas och en kasse jag tänkte ge till Amanda. Fick även ihop en helt ny garderob så jag är super stolt över att det blev så bra. Om en vecka ska jag börja måla om i nya rummet så antar att jag byter rum när som helst nu! Ska bli toppen.


Godnatt!

Klockan är snart 04.00 så det är väl dags för mig att sova snart, känner mig mycket friskare just nu så hoppas verkligen att jag är frisk tills på fredag. Har snackat i telefonen med Enzo i 2 timmar men han somnade så jag fick helt enkelt lyssna på när han sov istället, det var trevligt haha! Måste ställa klockan på ringning så att jag inte sover bort hela agen imorgon, men ha det bra nu allihopa kram & godnatt!

Statestiken suuuger.

Har inga bra idéer på vad jag kan skriva om just nu när jag är sjuk. Så himla tråkigt att höra mig klaga hela tiden. Känns lite bättre i halsen just nu iallafall, om ni ville veta det. Har också spelat in en ny videoblogg men vet inte om jag ska lägga upp den eller inte. Hörde att Amanda också ha blivit sjuk idag, Inte kuul.
Sitter i mitt flickrum och lyssnar på musik och chattar med Sannie och hennes mamma på facebook, trevligt!
Får passa på att vara  mitt rum senaste två veckorna eftersom att jag äntligen byter rum sen!
På bild, jag just nu

bad.

Är sjuk idag igen, så är hemma md mamma. Hoppas att jag kan pallra mig till skolan imorgon och att det känns bättre i halsen då för som det känns nu så måste jag förmodligen till sjukhuset och kolla upp varför jag är sjuk den här gången. Har somnat sjukt sent alla nätter dom två senaste veckorna så är lite rädd att jag inte kommer kunna sova ikväll, jag kommer att vara super trött i skolan imorgon om jag är vaken hela natten.
Bjuder på två stycken bilder från igår/natt.

videoblogg - TIPS

 

JAMEN VAD BRA!

Jag vet att jag alrig bloggar och att jag skriver etta i varje inlägg men jag vill verkligen börja blogga igen och ta tag i det även om det aldrig blir av längre! Ska från och me försöka satsa mera på bloggen igen även om jag inte alltid har tid, men det kan avara kul att ha bloggandet vi sidan när jag har tiden. Nu kommer jag mest att börja blogga om mitt liv igen och lite tips och sånt men modebloggandet och foto blir et av senare om jag vill.
För er som har youtube så kan ni ju se mina videobloggar där när jag inte bloggar på bloggen. Men jag hoppas att det ska bli bättre nu så fortsätt läs, puss på er!